Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان اعلام کرد: این کتابخانه به عنوان اولین مرکز چند رسانه ای در شهر روزانه پاسخگوی نیازهای بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان است.

سید حمیدرضا میرپویا در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: در این کتابخانه که با زیربنایی بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع و در ۵ طبقه احداث شده است، خدمات مختلفی به علاقمندان کتاب ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان علاوه بر امانت کتاب، بخش سالن مطالعه، سالن دیداری و شنیداری، بخش اینترنت و کتب نفیس، با بیش از ۷ هزار جلد کتاب خطی در خدمت شهروندان اصفهان است.

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در بخش مرجع این کتابخانه حدود ۱۲ هزار جلد کتاب در قالب کتاب های فارسی و لاتین موجود است، اظهارکرد: این کتاب ها شامل کتب فرهنگی، دایره المعارف ها، اطلس ها و واژه نامه ها و مواردی برای استفاده دانشجویان است که برای انجام تحقیق و پایان نامه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: کاربردی ترین رده ای که در این بخش وجود دارد شامل هنر، معماری و اصفهان شناسی است که در این رده کتاب های مرجع بسیار خوبی وجود دارد و افراد می توانند از آنها استفاده کنند.

میرپویا یادآور شد: بخش مرجع کتابخانه نیاز به عضویت ندارد و افراد با ارایه کارت شناسایی معتبر می توانند به این بخش که در طبقه منهای یک واقع شده، مراجعه کنند.

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان ساعت کاری این کتابخانه را از ۸ صبح تا ۸ شب به صورت یکسره اعلام کرد و گفت: کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان به عنوان اولین مرکز چند رسانه ای در شهر روزانه پاسخگوی نیازهای بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان است.

وی افزود: شهروندان می توانند جهت کسب اطلاع از برنامه ها و امکانات کتابخانه با شماره تلفن های ۳۲۲۳۹۹۳۸ و ۳۲۲۰۳۶۹۸ تماس بگیرند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۶۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری