Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@16:19:31 GMT

کتابخانه مرکزی در اردستان ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۴۶۴۱

کتابخانه مرکزی در اردستان ایجاد می‌شود

گروه استانها: سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان گفت: ما به دنبال این هستیم که در هر شهرستانی یک کتابخانه مرکزی توسط شهرداری آن شهر با حمایت انجمن کتابخانه‌ها ایجاد شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   اردستان ، حجت‌الاسلام رمضانعلی معتمدی ظهر امروز در جمع کتابداران شهرستان اردستان ضمن تبریک ولادت حضرت امام رضا(ع) و دهه کرامت اظهار داشت: دیدار از نزدیک و چهره به چهره فضاهای بسیار خوبی را برای ما در حوزه سیاست‌گذاری، هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی ایجاد می‌کند تا در استان از دیدگاه و نظرات همکاران شهرستانی هم بهره‌مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما به جهت اینکه در استان اصفهان حدود 433 همکار داریم و برای اینکه بتوانیم به طور مستمر از دیدگاه‌ها، نظرات و خلاقیت‌ها و طرح‌های آنان استفاده کنیم یک نظام پیشنهاداتی را راه‌اندازی کردیم در اداره کل و اطلاع‌رسانی شده اما فرم آن در حال بازنگری است که فرم جدید ارسال می‌شود تا هر دیدگاه و طرحی که در سطح منطقه، استان و ملی داشته باشید به ما ارائه شود و با بررسی هرچه که قابل اجرا دارد را اجرا کنیم و این یعنی استفاده از ظرفیت کارشناسی کتابداران در کتابخانه‌ها خواهد بود.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی اصفهان گفت: آنچه که در کتابخانه‌ها بعد از جذب وجود دارد موضوع حفظ و نگهداری است که خدمت کتابخانه‌ها را بیشتر کنیم و آن هم با ایده‌ها یی است که باید در محل‌ها انجام شود و تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در شهرستان و کتابخانه‌ها است تا در موضوع کتاب و کتابخوانی تولید فکر و اندیشه شود و این می تواند به همه کمک کند و همه مشکلات در آن هیئت برطرف شود.

وی ضمن تاکید بر این موضوع که فضاهای کتابخانه‌ها باید نشاط آور باشد ابراز داشت: یکی از راه‌های جذب همین است تا محیط اطرافی کتابخانه ها نشاط آور باشد و مبلمان شهری و روستایی کتابخانه‌ها باید با مخاطب حرف بزند و آن را برای روز بعد منتظر گذارد و این ظرفیت باید توسط کتابداران مهیا شود.

 معتمدی بیان کرد: در حال حاضر در استان اصفهان 211 کتابخانه عمومی و حدودا با کتابخانه‌های مشارکتی 300 کتابخانه دارد و در 28 شهرستان اردستان ما اداره داریم و همکاران با یک ذوق و استعداد و خلاقیت‌های خوب فعالیت می‌کنند تا موضوع مطالعه و کتابخانه در سطح استان اصفهان انجام شود و به سمت برنامه‌های رویداد محور حرکت می‌کنیم و برنامه‌های مناسبتی هم در دستور کار قرار دارد و برنامه‌های ما باید مردم محور باشد و از ظرفیت مردم نباید غافل شویم.

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان با اشاره به اینکه کتابخانه‌ها باید خانواده محور باشد تاکید کرد: بدون هزینه می‌توان با یک دلنوشته و طرح که در انجمن مصوب کنید، کتابخوان‌ها با خانواده حضور داشته باشند و ضمن احترام با آن‌ها موضوع مطالعه را افزایش دهید و چهره به چهره این کار شدنی است و از این طرح‌ها زیاد است که باید روی آن کار شود.

رئیسی اعضای هیئت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور را منصوب کرد پیشنهاد نام‌گذاری کتابخانه‌ای در پایتخت به نام آیت‌الله فاطمی‌نیا کتابخانه‌های انحصاری بخش دولتی در اختیار عموم مردم قرار گیرد

وی تصریح کرد: مشارکت مردم در کتابخانه‌ها می‌تواند موثر باشد و از این ظرفیت‌ها استفاده کرد و باید در این راه حرکت کرد و ما می‌توانیم و همه مشکلات توسط خود شماها می توان برداشته شود و تک تک شما یک ظرفیت هستید و موضوع ما می‌توانیم مشکلات شما را رفع خواهد کرد و ما به دنبال این هستیم که در هر شهرستانی یک کتابخانه مرکزی توسط شهرداری آن شهر با حمایت انجمن کتابخانه‌ها و به ویژه اردستان  ایجاد شود و این طرح را در انجمن‌ها مطرح می‌کنیم و امید است تا دستگاه‌های دولتی و هم خیرین و انجمن‌ها کمک کنند تا کتابخانه مرکزی در هر شهرستان ساخته شود.

به گزارش تسنیم، این خبرگزاری در خبری تحت عنوان "اردستان کتابخانه مرکزی ندارد" نسبت به معضلات نبود کتابخانه مرکزی خبری منتشر کرده بود.

انتهای پیام/802/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتابخانه های عمومی کتابخانه مرکزی کتابخانه ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد | اگر بارش ها شدید هم باشد نگران نیستیم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ عباس صدریان فر مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان، با بیان اینکه، سامانه بارشی بهار معمولاً از پیچیدگی خاصی برخوردار است، اظهار کرد: در حال حاضر شرایط سدهای ما به گونه‌ای است که به پُر شدن آن‌ها نیاز داریم بنابراین چنانچه بخواهیم سدها را بر اساس هشدارهای بارشی خالی کنیم و بارندگی‌ها رخ ندهد قطعاً با مشکل روبرو خواهیم شد.

وی افزود: از ده روز گذشته کارشناسان ما در سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو روی این موضوعات کار کردند در نتیجه تصمیم نهایی را با ریسک بسیار بالایی گرفتیم و خروجی سد دز را افزایش دادیم تا در سد دز ایجاد ظرفیت کنیم.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه بالغ بر ۶۰ میلیون مترمکعب در سد دز ظرفیت ایجاد کردیم، گفت: بارش‌های باران هم در بالا دست سد و هم در پایین دست سد به ویژه در شهرهای شوش، اندیمشک، دزفول و شوشتر که شدید بود در مسیل‌های اصلی و در رودخانه‌های فصلی ایجاد روان آب کردند.

صدریان فر بیان کرد: در پایین دست سد دز ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه روان آب ایجاد شد که ورود این روان آب‌ها به سد دز با توجه به ظرفیت آب‌گذری رودخانه(دبی ایمن) ما را به این محدودیت نزدیک کرد که خروجی سد دز را در روزهای منتهی به بارش نمی‌توانیم بیشتر کنیم.

وی افزود: چرا اگر خروجی سد را بیشتر می‌کردیم هم‌پوشانی خروجی با مسیل‌های پایین دست می‌توانست برای مردم، کشاورزان و روستاها مشکلاتی را به وجود بیاورد.

۸۱درصد صدها آبگیری شد

صدریان فر با بیان اینکه با وقع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، عنوان کرد: با کار کارشناسی و ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲هزارو متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

وی گفت: اکنون ورودی سد دز توسط کارشناسان در حال رصد است تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آن‌ها به وجود نیاد همچنین هماهنگی لازم را با فرمانداران و شهرداران در این مناطق انجام دادیم.

صدریان فر افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.
وی در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سدهای استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سدهای استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

صدریان فر در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه با توجه به بارندگی‌های اخیر آیا احتمال سیل وجود دارد؟ گفت: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا این عدم نگرانی شامل حوضه کرخه نیز می‌شود، عنوان کرد: ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که علیرغم بارش‌های اخیر تنها ۲میلیاردو ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

پر شدن سدها توقع ایجاد نکند

صدریان فر با بیان اینکه با توجه به ظرفیت خالی سد کرخه نگرانی از وقوع سیل در این حوضه وجود ندارد، افزود: در حوضه کرخه هنوز در شرایط خشکسالی به سر می‌بریم، در سالهای گذشته به خاطر رعایت حال کشاورزان از تراز توصیه فنی پایین‌ آمدیم اما اکنون دیگر نمی‌توانیم بیشتر از این تراز پایین بیایم، البته آبگیری سد کرخه نسبت به سال گذشته بهتر است.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته بارندگی موثری نداشتیم، افزود: ۲۹ آبان، اواخر اسفند ماه سال گذشته روزهای پنجم و ششم فروردین امسال و بارندگی چند روز اخیر تنها بارندگی‌ها خوب ما بودند.

صدریان فر گفت: ذخیره برفی ما در بالادست نیز ضعیف بود در حالی که سال گذشته ذخیره برفی ما بهتر بود بنابراین زمانی می‌توان در خصوص سال آبی اظهار نظر کرد که ذخیره برفی ما خوب باشد.

وی افزود: پر شدن سدها ملاک عمل نیست بنابراین نباید توقع ایجاد شود که به لحاظ آبی سال نرمالی داریم.

کد خبر 849110 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم آبفا - آب و فاضلاب باران استان خوزستان سد

دیگر خبرها

  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد | اگر بارش ها شدید هم باشد نگران نیستیم
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است